AFH Flossing trak – širok – lahek

14,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

AFH Flossing trak je izdelan iz odpornega in koži prijaznega lateksa. Trak je posebej primeren za športnike, pri katerih  je gibljivost ključna za uspeh, seveda pa ga lahko uporabijo tudi vsi ostali. S flossing metodo zmanjšamo bolečine in izboljšamo gibljivost v sklepih ali mišicah.

Kako se FLOSSING trak uporablja?

Elastičen trak se ovije okoli tkiva ali določenega sklepa. Da bi dosegli visok in enakomeren pritisk (kompresijo), priporočamo prekrivanje večje površine želenega območja. Takoj, ko je trak nameščen, je potrebno sklep ali poškodovano mišico pričeti gibati v želenem območju. Na primer pri flossingu kolena lahko izvajamo identične gibe kot pri počepih. Trak je potrebno odstraniti najkasneje po dveh minutah. Takoj, ko je trak odstranjen se poveča gibljivost in obseg gibanja. Prav tako pa je opazna lahkotnost v sklepu ali mišici. To stanje lahko traja nekaj minut in tako omogoča popravke v gibanju in bolj usklajeno delovanje.

Značilnosti:

  • Dolžina: 208 cm x 5 cm x 1,0 mm
  • Barva: Rumena
  • Material: Visoko kakovosten lateks
  • Trdota: lahka
  • Testiran in preizkušen po EN-71-3 standardu!

OPOZORILO!

Trak naj uporabljajo le strokovno usposobljeni fizioterapevti in zdravstveni delavci. Maksimalno trajanje terapije s Floss trakom je 2 minuti – terapija se lahko ponovi večkrat dnevno, vendar nikoli več kot 2 minuti naenkrat! Neupoštevanje navodil lahko povzroči resne zaplete!

Teža 0,40 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AFH Flossing trak – širok – lahek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
AFH Flossing trak – širok – lahek
14,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi