Krauterhof Polžji gel – 100 ml

15,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 10476 Kategoriji: ,

Krauterhof polžji gel vsebuje naravni ekstrakt (Poly-Helixan) sluzi vrtnega polža (Helix Aspersa). S pomočjo Krauterhof polžjega gela bo vaša koža zasijala v novi luči. Gel z nežnim vonjem vsebuje kompleks za obnovo kožnih celic, upočasnjuje proces staranja in kožo ščiti pred zunanjimi vplivi. Učinkuje na izboljšanje elastičnosti kože, povečuje vlažnost kože in vodi k vidnemu izboljšanju brazgotin.

Edinstvena sestava polžjega ekstrakta (Poly-Helixan) vsebuje naslednje sestavine:

  • Alantoin – stimulira obnovo kože in vsebuje protivnetne učinke 
  • Proteini – hranila za kožo, glajenje kože, izboljšanje sestave kože
  • Kolagen in Elastin – sestavni del vezivnega tkiva
  • Vitamini A, C in E – stimulacija sinteze kolagena in hranilo za kožo
  • Mukopolisaharidi – ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi
  • Proteolitični encimi – podpirajo proteazo
  • Glikolinska kislina 
  • Hialuronska kislina

Polžji gel je primeren za uporabo pri negi brazgotin, gub, strij in bradavic, dehidrirane kože, kože nagnjene k pojavu aken. Primeren je tudi za nego dražeče ter suhe kože na obrazu ali telesu, saj njegova sestava stimulira obnovo kožnih celic.

Uporaba: Gel uporabljaje 3x dnevno na očiščeni koži, nežno vtrite in pustite da se vpije. Izdelek je primeren tudi kot podlaga za ličila.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in kreme ne nanašajte na poškodovano kožo in odprte rane. Gel ni primeren za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Sestavine: voda, ekstrat polžje sluzi, denaturirani alkohol, propilen glikol, metilpropandiol, alantoin, etilheksil glicerin, dišava, dinatrijev-a EDTA, akrilati/C10-30, aklil akrilat, silikonski polimer, natrijev hidroksid, fenoksi etanol.

INCI: Aqua, excerpta cochlea mucus, denatured alcohol, propylene glycol, metilpropandiol, allantoin, ethylhexyl GLYCERINUM, odor, Peroxosulphates EDTA-a, acrylates / C10-30, aklil acrylate, silicone, sodium hydroxide, phenoxy ethanol.

Teža 0,20 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krauterhof Polžji gel – 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Krauterhof Polžji gel – 100 ml
15,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi