Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

Krauterhof Polžji gel - 100 ml

Cena: 12,99 € 12.99 €

Šifra izdelka: 10476

Na zalogi

Krauterhof polžji gel vsebuje naravni ekstrakt (Poly-Helixan) sluzi vrtnega polža (Helix Aspersa). S pomočjo Krauterhof polžjega gela bo vaša koža zasijala v novi luči. Gel z nežnim vonjem vsebuje kompleks za obnovo kožnih celic, upočasnjuje proces staranja in kožo ščiti pred zunanjimi vplivi. Učinkuje na izboljšanje elastičnosti kože, povečuje vlažnost kože in vodi k vidnemu izboljšanju brazgotin.

Edinstvena sestava polžjega ekstrakta (Poly-Helixan) vsebuje naslednje sestavine:

  • Alantoin - stimulira obnovo kože in vsebuje protivnetne učinke 
  • Proteini - hranila za kožo, glajenje kože, izboljšanje sestave kože
  • Kolagen in Elastin - sestavni del vezivnega tkiva
  • Vitamini A, C in E - stimulacija sinteze kolagena in hranilo za kožo
  • Mukopolisaharidi - ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi
  • Proteolitični encimi - podpirajo proteazo
  • Glikolinska kislina 
  • Hialuronska kislina

Polžji gel je primeren za uporabo pri negi brazgotin, gub, strij in bradavic, dehidrirane kože, kože nagnjene k pojavu aken. Primeren je tudi za nego dražeče ter suhe kože na obrazu ali telesu, saj njegova sestava stimulira obnovo kožnih celic.

Uporaba: Gel uporabljaje 3x dnevno na očiščeni koži, nežno vtrite in pustite da se vpije. Izdelek je primeren tudi kot podlaga za ličila.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in kreme ne nanašajte na poškodovano kožo in odprte rane. Gel ni primeren za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Sestavine: voda, ekstrat polžje sluzi, denaturirani alkohol, propilen glikol, metilpropandiol, alantoin, etilheksil glicerin, dišava, dinatrijev-a EDTA, akrilati/C10-30, aklil akrilat, silikonski polimer, natrijev hidroksid, fenoksi etanol.

INCI: Aqua, excerpta cochlea mucus, denatured alcohol, propylene glycol, metilpropandiol, allantoin, ethylhexyl GLYCERINUM, odor, Peroxosulphates EDTA-a, acrylates / C10-30, aklil acrylate, silicone, sodium hydroxide, phenoxy ethanol.

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!