Alter Heideschafer Borov masažni fluid – 500 ml

9,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Alter Heideschafer ® Borov masažni fluid deluje blagodejno pri negi in masaži rok, nog in hrbta. Odlično sredstvo za pomirjujočo in poživljajočo masažo zaradi učinkovanja gorskega bora. Zelo pozitivno vpliva na umirjenost telesa in se priporoča kot masažno sredstvo pred in po športnih aktivnostih.Uporablja se tudi za sproščujočo masažo utrujenih in težkih nog.

Značilnosti zdravilnih rastlin vsebovanih v Borovem masažnem fluidu Alter Heideschafer:

Bor (pritlikavi) poživlja, mehča in osvežuje kožo, deluje antiseptično, regeneracijsko, ohranja kožo zdravo.
Poprova meta lajša in preprečuje probleme s kožo, sprošča naša čustva, duha in telo.
Arnika je zelo priljubljena v ljudskem zdravilstvu zaradi vsebovanja velike količine zdravilnih sestavin. Zelo je učinkovita pri različnih namenih. Arnika povečuje prekrvavitev kože, zavira razmnoževanje mikrobov in deluje blago antiseptično.
Mentol deluje hladilno, rahlo anestetično
Kafra ugodno vpliva na obnavljanje kože, deluje tudi blago dezinfekcijsko. Njen vonj lajša napetosti in nas čustveno sprošča.
Evkalipt poživlja, izboljšuje obrambni mehanizem kože, ugodno vpliva na tudi stres.
Sibirska jelka poleg drugih pozitivnih učinkov pomaga pri različnih težavah in pomirjevalno vpliva na živčni sistem.
Virginijski brin se uporablja v ljudskem zdravilstvu proti različnim težavam in preprečevanjem problemov s kožo
Ricinusovo olje, ki je bogato z maščobami trigliceridi poleg drugih pozitivnih učinkov tudi čisti kožo, preprečuje razvoj aken in ohranja kožo zdravo.

Sestavine: voda, denaturirani alkohol, PEG-40 (hidrogenirano ricinusovo olje), dišava, bor pritlikavi, poprova meta, arnika, mentol, kafra, evkaliptus, sibirska jelka, virginijski brin, propilen glikol, glukoza, limonen, natrijev benzoat, kalijev sorbat, C.I. 13015, CI 15510, CI 42090.

INCI: aqua, denatured alcohol, peg-XL (hydrogenated castorea oleum), in odorem suavitatis, Pumilio pinea, peppermint, Arnica, menthol, caphura, eucalyptus, Siberian abies, Virginia, abies, propylene glycol, GLYCOSA, Limonene, sodium benzoate, kalium sorbate, C.I.13015, CI15510, CI42090.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in fluid ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in odprte rane. Fluid ni primeren za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Zeliščni balzami, toniki, kreme, mazila in geli blagovne znamke Alter Heideschafer ® so zelo obstojni, izdelani po evropskih standardih, pri nemškem proizvajalcu z več kot 50 letnimi izkušnjami in tradicijo.

Proizvajalec: ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, IRIS Cosmetic, Altenzeller Weg 23, D-92339 Beilngries-Aschbuch, Deutschland

Vsebina: 500 ml

Teža 0,50 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Alter Heideschafer Borov masažni fluid – 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Alter Heideschafer Borov masažni fluid – 500 ml
9,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi