Alter Heideschafer Ognjičevo mazilo z mlečno maščobo – 250 ml

5,50  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 10443 Kategoriji: ,

Ognjičevo mazilo z mlečno maščobo Alter Heideschafer je idealna vsestranska nega za utrujeno in razpokano kožo na rokah in nogah. Mazilo je primerno za vsestransko nego suhe kože. Mazilo z ognjičem ščiti kožo pred neugodnimi zunanjimi vplivi, lajša ter preprečuje različne težave s kožo.

Uporaba: Z rahlim enakomernim masiranjem vtrite mazilo v kožo rok, nog in stopal. Mazilo je primerno samo za zunanjo uporabo.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in mazila ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in odprte rane. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Sestavine (INCI): Aqua, Petrolatum, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Cetyl Palmitate, Panthenol, Ceteareth-12, Sodium Carbomer, Parfum, Benzyl Benzoate, Dimethicone, Glucose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 16255, CI 19140

Zeliščne kreme, mazila, balzami in geli blagovne znamke Alter Heideschafer ® so zelo obstojni, izdelani po evropskih standardih, pri nemškem proizvajalcu z več kot 50 letnimi izkušnjami in tradicijo.

Proizvajalec: ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, IRIS Cosmetic, Altenzeller Weg 23, D-92339 Beilngries-Aschbuch, Deutschland

Vsebina:  250 ml

Teža 0,30 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Alter Heideschafer Ognjičevo mazilo z mlečno maščobo – 250 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Alter Heideschafer Ognjičevo mazilo z mlečno maščobo – 250 ml
5,50  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi