Alter Heideschafer Mazilo z arniko – 250 ml

6,50  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 10445 Kategoriji: ,

Alter Heideschafer Mazilo z arniko je primerno za dnevno nego utrujene, hrapave in suhe kože. Bogate učinkovine arnike zagotavljajo boljšo prekrvavitev kože, izboljšujejo obrambni mehanizem in preprečuje probleme s kožo.

Uporaba: Z rahlim enakomernim masiranjem vtrite mazilo v kožo nog in stopal. Mazilo je primerno samo za zunanjo uporabo.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in gel ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in odprte rane. Gel ni primeren za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Sestavine (INCI): Aqua, Petrolatum, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract, Propylene Glycol, Cetyl Palmitate, Panthenol, Ceteareth-12, Sodium Carbomer, Parfum, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Glucose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, CI 13015, CI 15510.

Zeliščne kreme, mazila, balzami in geli blagovne znamke Alter Heideschafer ® so zelo obstojni, izdelani po evropskih standardih, pri nemškem proizvajalcu z več kot 50 letnimi izkušnjami in tradicijo.

Proizvajalec: ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, IRIS Cosmetic, Altenzeller Weg 23, D-92339 Beilngries-Aschbuch, Deutschland

Vsebina:  250 ml

Teža 0,30 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Alter Heideschafer Mazilo z arniko – 250 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Alter Heideschafer Mazilo z arniko – 250 ml
6,50  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi