Krauterhof Mazilo (balzam) za trdo kožo – 250 ml

6,80  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 10436 Kategoriji: ,

Krauterhof ® Mazilo za odstranjevanje in preprečevanje trde kože zelo nežno in učinkovito mehča trdo kožo. Istočasno pa daje ta balzam prijetnega vonja tudi intenzivno vlažnost. Pomaga k izboljšanju sestave kože in naredi kožo mehko in gladko. Balzam za trdo kožo je še posebno primeren za mehčanje kože na stopalih, komolcih in kolenih.

Uporaba: Z rahlim enakomernim masiranjem vtrite mazilo v kožo nog in stopal. Mazilo je primerno samo za zunanjo uporabo.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in gel ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in odprte rane. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Sestavine: voda, tekoči parafin, gliceril stearat, metilpropandiol, glicerin, cetearil alkohol, izopropil miristat, ceteareth-20, cetil palmitat, natrijev salicilat, alantoin, pantenol, ksantan guma, citrinska kislina, dimetikon, ceteareth-12, dišava, natrijev karbomer, natrijev EDTA, etilheksil glicerin, fenoksi etanol.

INCI: Aqua, Petrolatum, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract, Propylene Glycol, Cetyl Palmitate, Panthenol, Ceteareth-12, Sodium Carbomer, Parfum, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Glucose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, CI 13015, CI 15510.

Izdelki blagovne znamke Krauterhof ® so zelo obstojni, izdelani po evropskih standardih, pri nemškem proizvajalcu z več kot 50 letnimi izkušnjami in tradicijo.

Proizvajalec: ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, IRIS Cosmetic, Altenzeller Weg 23, D-92339 Beilngries-Aschbuch, Deutschland

Vsebina: 250 ml

Teža 0,30 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krauterhof Mazilo (balzam) za trdo kožo – 250 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Krauterhof Mazilo (balzam) za trdo kožo – 250 ml
6,80  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi