Krauterhof Krema z izvlečki listja rdeče vinske trte in divjega kostanja – 250 ml

6,50  Z vključenim DDV

Šifra: 10452 Kategoriji: ,
Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

Krauterhof krema z izvlečki listja rdeče vinske trte in divjega kostanja je namenjena negi nog in stopal.

Učinkovine kot so ekstrakt listov vinske trte, divjega kostanja in pantenol imajo koristne lastnosti in blagodejno vplivajo na utrujene in težke noge, ki so posledica dolgotrajnega stanja ali sedenja. Krema se hitro vpije v kožo, ter daje občutek lahkotnosti in svežine. Primerna je tudi za nego na predelih s krčnimi žilami.

Uporaba: Z rahlim enakomernim masiranjem vtrite kremo v kožo nog in stopal. Krema je primerna samo za zunanjo uporabo.

Opozorila: Izogibajte se stiku z očmi in kreme ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in odprte rane. Krema ni primeren za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si dobro operite roke. Hraniti na sobni temperaturi.

Sestvaine (INCI):  Aqua, Paraffinum Liquidum, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Panthenol, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Sodium Carbomer, Cetyl Palmitate, Parfum, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glucose, Sorbitol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, CI 16255.

Izdelki blagovne znamke Krauterhof ® so zelo obstojni, izdelani po evropskih standardih, pri nemškem proizvajalcu z več kot 50 letnimi izkušnjami in tradicijo.

Proizvajalec: ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, IRIS Cosmetic, Altenzeller Weg 23, D-92339 Beilngries-Aschbuch, Deutschland

Vsebina:  250 ml

Teža 0,30 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krauterhof Krema z izvlečki listja rdeče vinske trte in divjega kostanja – 250 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart