Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

QiGong kroglice - par

Cena: 10,30 € 10.30 €

Šifra izdelka: 541581

Preverite zalogo

Po kitajski tradiciji naj bi kroglice vzpostavile ravnovesje jina in janga v telesu. Poleg tega kroglice stimulirajo refleksne cone rok.

Obstajajo različne vaje, ki se lahko razlikujejo glede na število kroglic in spretnost uporabnika. Pri teh vajah razlikujemo med vrtenjem (premikanje kroglice v roki brez, da se le te dotikajo), pritiskom (z drgnjenjem kroglic ene ob drugo) in kotaljenjem (premikanjem samo eno kroglice na roki). Z vrtenjem kroglic se proizvajajo nizki in visoki toni s pomočjo zvočnih ploščic, ki so v notranjosti le teh.

Običajno se ob tem aktivirajo različne akupunkturne točke roke. Blokade v  Qi - toku telesa se na ta način sprostijo in to pripomore tudi k izboljšanju kroničnih bolezni. Po kitajski tradiciji dosežemo s pomočjo učenja vrtenja kroglic harmonizacijo telesa. Hkrati to tudi povečuje možnost za intelektualni razvoj posameznika.

S pomočjo različnega gibanja kroglic v roki razvijamo tudi koordinacijske sposobnosti. Prav tako se s tem spodbujajo akupunkturne točke v rokah. Prijeten zvok, ki nastane ob tem pa lahko privede do zmanjšanja stresa in učinkovite sprostitve. Zvočne kroglice se uporabljajo tudi pri slušni vadbi malčkov z motnjami sluha.

Kroglice so izdelane iz lahke kovine za lažjo vadbo. Začetnikom se svetuje uporabo kroglic manjšega premera. 

Vsak par QiGong kroglic je dobavljen v lepi šatulji. 

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!