Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

Ice Power HOT grelni gel

Cena: 11,40 € 11.40 €

Šifra izdelka: 1100504

Na zalogi

Ice Power HOT grelni gel greje in sprošča mišice in izboljšuje prekrvavljenost. Namenjen je športnikom kot priprava in preventiva pred mikro-poškodbami mišic, natrganinami, bolečinami v mišicah... Gel enostavno vtremo na predel (mišico, sklep), ki ga želimo dodatno ogreti ali zaščititi. 

Gel vsebuje čiste, naravne rastlinske izvlečke, ki imajo blagodejen in dolgotrajen grelni učinek ter poskrbijo za boljšo prekrvavljenost kože in mišic.

Način uporabe: Gel v tankem sloju nanesete na prizadeto mesto in ga nežno vtrete. Eno uro po nanosu bo gel pričel prijetno greti prizadeto mesto. Učinek gretja temelji na sestavinah kot sta kafra in kapsicin. Upoštevajte, da zunanji toplotni vplivi (tuširanje, športna aktivnost, savna) še dodatno povečajo toplotni učinek gela. Samo za zunanjo uporabo. Krema ni uporabna pri nosečnicah, doječih materah, dojenčkih in majhnih otrocih. Izogibajte se stiku kreme z očmi in sluznico. V stiku z očmi kremo temeljito sperite  z vodo.

Sestavine: Aqua, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol, PEG-20 stearate, ethanol, camphor, oleoresin capsicum, phenoxyethanol, merhylparaben, ethylparaben, propylparaben

Zelo močno gretje.

Količina: 75 ml

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!