Reh4mat otroški pas za popkovno kilo

19,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: AM-PPB1 Kategoriji: ,

Dojenček je povezan z mamo s popkovino. Ko se otrok rodi in po prerezu popkovine se v trebušnih mišicah pojavi majhna odprtina, ki omogoča, da se popkovina prebije skozi. Ko otrok raste po rojstvu, se ta odprtina v trebušnih mišicah zapre. Včasih pa se te mišice ne zarastejo in ostane majhna odprtina. V tem primeru se črevesje ali maščoba potisne skozi šibko mesto ali luknjo. To povzroči izboklino v bližini trebuha ali popka. Izgleda kot, da je trebušček vašega otroka otekel.

Popkovna kila se pojavi pri 10 do 20% vseh dojenčkov. Bolj opazna je, ko dojenček joka in lahko postane manjša ali izgine, ko je dojenček miren.

Če popkovna kila ostane vidna do 4 ali 5 let, je operacija nujna. Do te starosti je ključnega pomena konzervativno zdravljenje otroškim pasom za popkovno kilo (AM-PPB1) s silikonsko blazinico.

Pas je narejen iz neelastičnega, koži prijaznega materiala ACTIVdistanceACTIVdistance je troslojna laminacija, narejena iz udobne pene in dveh neelastičnih poliamidnih slojev. ACTIVdistance tkanina ni elastična, kar izboljša kompresijo popkovne kile. Pena v notranjosti naredi našo tkanino zelo mehko in udobno. Je zelo varen za novorojenčke. ACTIVdistance tkanina se na obeh straneh samodejno oprijema (na ježka), kar omogoča prilagoditev obsega pasu.

Še več, otroški pas za popkovno kilo je opremljen z varno mehko silikonsko blazinico, ki nežno potisne kilo nazaj. Ima anatomsko obliko in se popolnoma prilega predelu popka.

Značilnosti:

 

  • Univerzalna velikost (obseg pasu merjeno čez popek od 30 – 52 cm)
  • Širina: spredaj 7 cm, zadaj 3,5 cm
  • Popolnoma nastavljiva, prilagodljiva
  • Material: 70% bombaž, 10% poliester, 10% poliamid, 10% elastan
  • Unisex: za punčke ali fantke
  • Nameščanje

CE Certifikat
Izdelana na Poljskem
Pred nakupom vam svetujemo, da se o vašem zdravstvenem stanju posvetujete z zdravnikom ali terapevtom.

Teža 0,20 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Reh4mat otroški pas za popkovno kilo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Reh4mat otroški pas za popkovno kilo
19,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi