Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

Komplet za vadbo Spokey

Cena: 45,90 € 45.90 €

Šifra izdelka: 928925

Iščete že pripravljeno rešitev za domačo vadbo? Komplet pripomočkov za vadbo (jogo, pilates...) Spokey bo postal vaš najljubši sopotnik ob vsakem srečanju z jogo ali kakšno drugo obliko vadbe!

Komplet vsebuje:

  • blazina za vadbo (173 x 61 x 0,4 cm)
  • dva joga/pilates kvadra (22,5 x 15 x 7,5 cm)
  • fitnes žoga s tlačilko (65 cm)
  • pas za jogo (183 x 3,8 cm)

Blazina za vadbo Spokey

Blazina za vadbo je nujna za vsakega, ki se ukvarja z jogo, pilatesom ali kakšno drugo obliko vadbe. Blazina preprečuje drsenje po površini ter zagotavlja udobje in varnost med vadbo. Ne glede na to, kakšno vadbo izvajate, jo morate imeti vedno pri sebi. Blazina Spokey je narejena iz PVC pene, zaradi česar je zelo trpežna in odporna na poškodbe. Njena najpomembnejša lastnost so odlične proti-drsne lastnosti - med vadbo se lahko počutite samozavestno in varno! Klasične dimenzije blazine bodo kot nalašč za vsak notranji prostor. Z njeno uporabo boste lažje zasedli varen položaj ter si zagotovili stabilnost in ravnotežje .

Pilates/joga kvader Spokey (dva kosa)

Pilates/joga kvader Spokey je uporaben tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Je pripomoček, ki vam pomaga pri dosegu in raztezanju. Je varnejši in lažji nadomestek tradicionalnemu lesenemu kvadru. Kvader se lahko za oporo namesti pod roke, noge ali zadnjico.

Telovadna žoga Spokey s tlačilko

Telovadna žoga je odlična izbira za domače treninge. Zahvaljujoč njej boste popestrili svoj trening in vključili skoraj vse mišične skupine . Spokey telovadna žoga nudi odlično podporo med univerzalnimi razvojnimi aktivnostmi. Na videz enostavne vaje z žogo so lahko zelo učinkovite!  Z uporabo žoge za telovadbo okrepite večino mišic, izboljšate držo med sedenjem in popestrite svoj trening. Še več, vaje z žogo so kot nalašč za vsakogar - enostavne za začetnike, nizko intenzivne za starejše in popolne za ljudi s poškodbami. Uspešno se lahko uporablja tudi med rehabilitacijo. 

Pas za jogo Spokey

Pas za jogo je izdelek, ki pomaga pri doseganju težjih položajev pri jogi ali pri razteznih vajah (stretching-u) v ostalih športih.

Joga in pilates sta eni od najboljših rešitev za vse, ki se morate sprostiti po stresnem dnevu, hkrati pa želite biti v formi in vitki. Vsakdo ju lahko izvaja, ne glede na starost ali trenutno fizično kondicijo!

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!