Komplet masažnih pripomočkov Spokey

29,90  Z vključenim DDV

Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

Masažni pripomočki so nenadomestljivi prijatelji domače vadbe – omogočajo samostojno sprostitev mišic. Vaje, ki jih izvajamo z njimi, prinašajo velike koristi za zdravje – povečajo pretok krvi, izboljšajo gibanje med vadbo, povečajo obseg gibov in zmanjšajo tveganje za obremenitve in poškodbe! S kompletom Spokey SALAMBA bodo vaše mišice delovale bolj gladko!

Komplet vključuje:

  • masažno palico
  • valjček za noge
  • bodičasto masažno žogo
  • gladko masažno žogo

Masažna palica Spokey SALAMBA

Regeneracijska masažna palica je odličen pripomoček tako med ogrevanjem kot po vadbi. Pospeši regeneracijo mišic in jih na prijeten način sprosti. Masažne palice so preprosta orodja, ki korenito spremenijo trening. Uporaba palice omogoča masažo različnih delov mišic (hrbet, trebuh in noge). Njegova struktura omogoča uporabniku, da poleg vaj uživa v nežni ali intenzivni masaži.

Valjček za noge Spokey SALAMBA

Edinstveno delovanje valjčka za stopala vam omogoča sproščujočo in ogrevalno masažo stopal. Odlična je po dolgih sprehodih, pohodih in kolesarjenju. Uporaba valjčka za noge SALAMBA blaži bolečine, izboljša prekrvavitev in krepi stopalne loke. Zasnovan je tako, da se oblika in struktura dobro prilegata obliki stopala. Uporablja se lahko tudi za hladilno masažo – le kakšno uro pred vadbo ga postavite v hladilnik.

Bodičasta masažna žoga Spokey SALAMBA

Popolna je za spodbujanje krvnega obtoka, boju proti celulitu in med antistresnimi vajami. Lajša mišično napetost in podpira regeneracijo kože. Deluje kot pomožno sredstvo pri masaži – pomaga zmanjšati mišično napetost in odpraviti bolečino.

Gladka masažna žoga Spokey SALAMBA

Gladka masažna žoga je popoln pripomoček za samomasažo. Je majhna, gre v vsako torbo, zato jo lahko vzamete s seboj kamorkoli greste. Deluje tako, da žogo pritisnete na mestih, ki povzročajo bolečino. Takšna masaža v trenutku razbremeni napetosti, zmanjša bolečine in sprosti preobremenjene dele telesa.

Teža 2,00 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet masažnih pripomočkov Spokey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart