Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

Masažni komplet Spokey

Cena: 29,90 € 29.90 €

Šifra izdelka: 928926

Na zalogi

Masažni komplet Spokey sestavljajo štirje različni masažni pripomočki, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše utrujene mišice ponovno sveže in sproščene. Pripomočke lahko uporabljate posamezno ali v kombinaciji in tako stimulirate različne predele mišic ter s tem zmanjšate mišično napetost in odstranite neprijetne, trde mišične vozle.

Masažni pripomočki so primerni za obdelavo različnih mišičnih skupin in so se izkazali za zelo učinkovite pri bolečinah v mečih, stegnih, ahilovi tetivi, iliotibialnem traku, vratu, hrbtu, ramenih in rokah.

Ob pravilni uporabi ti masažni pripomočki izboljšajo krvni obtok, ogrejejo mišice in pospešijo okrevanje.

Masažni komplet vsebuje:

  • masažna palica (33 cm)
  • nožni valj (18 x 5 x 8,5 cm)
  • masažna žogica z bodicami (7,5 cm)
  • gladka žogica - kompaktna plastika (6,6 cm)

Masažna palica se lahko uporablja tako za ogrevanje pred vadbo ali ob vajah po vadbi. Pospešuje regeneracijo masiranih mišic in jih na prijeten način sprošča. Masaža palica omogoča masažo hrbta, trebuha in nog, njegova struktura pa uporabniku omogoča, da skupaj z vajami uživa v nežni ali intenzivni masaži. 

Valj za masažo nog omogoča izvajanje sproščujoče in ogrevalne masaže stopal. Njegova uporaba je posebej priporočljiva po dolgih sprehodih, dolgem stoječem delu ali kolesarjenju. Uporaba nožnega valja lajša bolečine, izboljšuje prekrvavitev in krepi stopalni lok . Zasnovan je tako, da se oblika in struktura dobro prilegata obliki stopala. Uporablja se lahko tudi za hladilno masažo - pred vadbo ga postavite v hladilnik za kakšno uro.

Masažna žogica z bodicami je kot nalašč za spodbujanje krvnega obtoka, boj proti celulitu in med protistresnimi vajami. Njena uporaba lajša mišično napetost in spodbuja regeneracijo kože. Lahko se uporablja tudi kot pomožno sredstvo med masažo - pomaga zmanjšati mišično napetost in odpraviti bolečino.

Gladka žogica je odličen pripomoček za točkovno masažo. Je majhna, zato jo lahko spravite v katero koli torbo in jo lahko imate tako vedno s seboj. Deluje tako, da žogico pritisnete na mesto, ki povzroča bolečino. Takšna masaža v trenutku sprosti mišično napetost, lajša bolečine in sprosti preobremenjene dele telesa . 

Komplet je zelo primeren tudi kot darilo!

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!