Ortopedska blazina za razbremenitev nog

21,90  Z vključenim DDV

Šifra: ID-LP Kategoriji: ,
Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

Ortopedska blazina je anatomsko oblikovana blazina, ki se namesti med stegna in tako zagotovi idealen položaj stegnenice in medenice. V tem položaju se razbremenijo mišice okrog bokov in medenice.

Položaj človeka pri spanju je izrednega pomena. Kvaliteten spanec in počitek sta ključnega pomena za dobro počutje. Ortopedska blazina je odličen pripomoček za vzpostavitev boljše lege telesa med ležanjem. Nudi odlično oporo, razbremeni pritisk na sklepe in poskrbi za naravno lego medenice.

Zagotovite si kakovosten spanec in poskrbite za svoje telo.

Ortopedsko blazino lahko uporabljate v različnih položajih. Zaradi spominske pene in ergonomske zasnove se bo prilagodila vsakemu telesu.

Blazino lahko uporabljate za spanec na boku, v primeru, da ležite na hrbtu pa si lahko podložite noge. To bo vplivalo na boljši krvni pretok, lajšanje bolečin zaradi išiasa in manjše otekanje nog.

Med spanjem se vaša zgornja noga spusti in s tem ustvarja pritisk na boke. Medenica se pri tem položaju zavrti in zasuče spodnji del vašega hrbta. Ker hrbtenica ni pravilno poravnana, ustvarja obremenitev na medvretenčne ploščice in ligamente.

Z uporabo blazine za kolena ublažite pritisk na kolena in podprete nogi. S tem se prepreči, da bi zgornja noga zdrsnila naprej. Vaši boki in medenica ostanejo poravnani.

Značilnosti:

  • Barva: Bela
  • Anatomska oblika
  • Material: Prevleka – 55% poliester, 45% bombaž, Polnilo – 100% poliuretanska pena (spominska pena)
  • Odstranljiva prevleka, ki se lahko opere
  • Dimenzije: 25 x 20 x 15 cm
Teža 1,00 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ortopedska blazina za razbremenitev nog”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart