Nicoflex Medi Forte – 50g

12,40  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Nicoflex Medi Forte krema je mazilo za zunanjo uporabo v primeru zvinov, bolečin v mišicah, mišičnih krčev in tendonitisa. Med uporabo se na mestu nanosa poveča prekrvavitev kožnega tkiva, zaradi česar postanejo mišice prožnejše. Uporabo izdelka priporočamo kot pripravo pred treningom, večjim telesnim naporom in fizično aktivnostjo. Njene vlažilne sestavine zagotavljajo elastičnost kože.

Uporaba: 

Kremo nanesite v tankem sloju na čisto, suho površino kože in jo vtirajte, dokler se ne vpije. Ne sme se uporabljati na celotnem telesu.

Za ogrevanje pred vadbo: Cilj ogrevanja je pripraviti mišice in cirkulacijski sistem v stanje “delovne temperature”. Pravilno in redno opravljeno ogrevanje/raztezanje omogoča boljšo zmogljivost in zmanjšuje tveganje za morebitne poškodbe. Nicoflex Medi Forte krema lahko izboljša proces ogrevanja. Krema vsebuje snov (kapsaicin), ki zaradi drgnjenja poveča prekrvavitev mesta nanosa.

 

V primeru poškodb, za sprostitev mišic in za preobremenjene mišiceNapete in nategnjene mišice so povezane z blago do zmerno bolečino in oteklino. Te akutne poškodbe je mogoče zdraviti doma z mirovanjem, ledenimi obkladki in Nicoflex Medi Forte kremo, ki pospešuje okrevanje. Pri blažjih poškodbah priporočamo uporabo dvakrat na dan. Med športnimi aktivnostmi se lahko zgodijo manjše poškodbe ali preobremenjenost mišic. Izdelke, ki povzročajo hiperemijo, kot je Nicoflex Medi Forte krema, ki vsebuje kapsaicin, se lahko odlično uporablja tudi za sproščanje mišic.

Vsebina: 50g

Opozorila: Pazite, da ne pride v stik z očmi ali drugimi sluznicami. V primeru naključnega stika sperite oči, usta in/ali prizadete sluznice z veliko količino vode. Če draženje oči ne mine, se obrnite na zdravnika ali farmacevta. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na sestavine ali v primeru vnetnega artritisa, odprtih ran, ekcema, poškodovane kože ali drugih kožnih bolezni. Uporaba izdelka med nosečnostjo in dojenjem ni priporočljiva. Uporaba izdelka za osebe z občutljivo kožo ni priporočljiva. Po vtiranju postane koža rdeča in topla, hkrati pa se pojavi rahel pekoč občutek, ki po približno eni uri postopoma izgine. Če je rdečica na koži zelo izrazita, prenehajte uporabljati kremo. Po nanosu kreme si roke temeljito umijte z milom in toplo vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte na temperaturi 5-25°C. Ni primerno za otroke do 3 let.

Rok uporabe: odtisnjen na embalaži

Sestavine (INCI): Aqua, Petrolatum, Cetearyl alcohol, Glycol salicylate, Paraffinum liquidum, Ethyl nicotinate, Sodium lauryl sulphate, Alcohol 96%, Lavandula angustifolia oil, Methylparaben, Propylparaben, Capsaicin

Dermatološko testirano.

Proizvajelec: Medimpex Kereskedelmi Zrt., Lehel utca 11, 1134 Budimpešta, Madžarska.

Teža 0,20 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nicoflex Medi Forte – 50g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Nicoflex Medi Forte – 50g
12,40  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi