Masažni valj Spokey MIXROLL

27,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 929914 Kategorije: , ,

Masažni valj Spokey MIXROLL je nepogrešljiv pred, med in po treningu – odlično sprosti mišice, podpira in krepi vse dele telesa ter zmanjšuje tveganje za poškodbe. Ima posebej perforirano površino za še boljši masažni učinek. Izdelan je iz trpežnih materialov, zaradi česar je odporen na visoke obremenitve, deformacije in mehanske poškodbe, hkrati pa ne vpija vlage.

Ali pogosto trenirate? Ne pozabite, da mišice potrebujejo regeneracijo, kar je najbolje narediti z masažnim valjčkom. Zahvaljujoč masaži s tem valčkom sprostimo trigger točke, manjše mišične vozle in večje mišice. Obnovimo mišično tkivo, pripravimo telo na naslednji trening in kar je najpomembneje, zmanjšamo tveganje za poškodbe! Z masažnim valjčkom Spokey MIXROLL boste popestrili vsakodnevne vadbe in blagodejno vplivali na svoje telo.

Poskrbite za svoje mišice pred, med in po treningu

Uporaba masažnega valja Spokey MIXROLL pred, med in po treningu omogoča bolj gladko delovanje mišic, kar prinaša nešteto koristi za zdravje – poveča pretok krvi, obseg gibanja in zmanjša tveganje za obremenitve in poškodbe. Masažni valji so preprosti pripomočki, ki lahko spremenijo podobo treninga. Z njimi lahko pospešimo regeneracijo in sprostitev mišic.

Valjček in maser v enem

Masažni valj Spokey MIXROLL je izdelan iz EVA, PVC in PE pene, zahvaljujoč kateri ne vpija vlage in ga je enostavno vzdrževati. Ima posebno narebrano površino za še boljši masažni učinek.

Značilnosti:

  • trdota: trda
  • material: EVA, PVC, PE pena
  • barva: oranžna
  • dolžina: 45 cm
  • premer: 14 cm

Teža 2,00 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Masažni valj Spokey MIXROLL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Masažni valj Spokey MIXROLL
27,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi