Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

Gilofa 2000 Aloe Vera

Cena: 30,00 € 30.00 €

Šifra izdelka: Gilofa2000_A.V.

Nogavice so pletene po standardu za proizvodnjo medicinskih nogavic, kar pomeni,  da v gležnju nudijo 100% objem, ki proti kolenu počasi popušča. Na ta način deluje kot dodatna »črpalka«, ki pomaga srcu pri prenašanju venske krvi iz nog navzgor.

Noge postanejo lažje, spočite. Rahlo tkan zgornji rob te nogavice, ki vas ne bo stiskal in tiščal,  je njena dodatna prednost!

Primerne so za pospeševanje krvnega obtoka pri začetnih stopnjah venskega popuščanja, npr. pri t.i. sindromu nemirnih nog. V zelo veliko pomoč so ljudem s srčnim popuščanjem.

Priporoča se uporaba tudi pri popolnoma zdravih osebah, katerih poklicno ali športno udejstvovanje in sploh način življenja dodatno obremenjuje njihov krvotok.

Primerne za:

- občasne, rekreativne sprehajalce in pohodnike,

- pred in po napornejši vadbi za "resnejše športnike"

- "varnost pri delu" za vse, ki opravljajo pretežno sedeče ali pretežno stoječe delo.

Posebnost sestave:

V pletivo so vdelane na gosto posejane kapsule, ki vsebujejo izvleček rastline Aloe vera. Ko nogavice nosite, se te kapsule na telesni temperaturi odprejo in preprečujejo izsuševanje kože ter jo tako negujejo. Pri pranju, ko so nogavice popolnoma mokre, pa se Aloe vera seveda ne sprošča in ostane v kapsulah. Vlakna, iz katerih je nogavica pletena, omogočajo odvajanje vlage ob potenju oziroma zadrževanje toplote, ko je zunaj mraz.

Sestava: mikrovlakna z aloe vero 42%, poliamid 35%, bombaž 15%, elastan 8%.

Vzdrževanje: lahko jih perete ročno ali v pralnem stroju, barvno ločeno, v zaščitni vrečki za nogavice, pri temperaturi 30°C, vendar jim ne dodajajte mehčalca in jih ne centrifugirajte. Sušite jih na stojalu in ne v sušilcu, ne na radiatorju in tudi ne na soncu. Nogavice obdržijo svoje lastnosti 100 pranj dolgo

Kontraindikacije za nošenje teh nogavic niso poznane.

V spustnem meniju izberite barvo in velikost stopala!

Dobavni rok nogavic je od 3 - 5 delovne dni!

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!