Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

ACTIVE650 POGAČICA

Cena: 29,90 € 29.90 €

Šifra izdelka: PT-206-T

ACTIVE650 POGAČICA poskrbi za večjo zmogljivost in nudi veliko večje udobje od klasičnih kolenskih trakov in opornic. Z dvoslojno zasnovo, podpira pogačico, zmanjša vibracije in povečuje stabilnost.  Odlična je pri vseh  aktivnostih, od hoje do intenzivnejšega teka. ACTIVE650 POGAČICA ja opora, ki bo učinkovito lajšala bolečine v pogačici in bolečine, ki jih povzroča tetiva pogačice.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi ACTIVE650 opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elatičnostjo (v primerjavi s 50% klasičnega neporena) se ACTIVE650 popolnoma prilagaja vašim gibom. Zaprtocelična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Z nošenjem ACTIVE650 kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi ACTIVE650 izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je opornica zagotovo premajhna – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

ACTIVE650 opornico odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi ACTIVE650 izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite obseg kolena tik pod pogačico. Noga naj bo iztegnjena (glejte sliko). Če so vaše mere na mejni vrednosti, izberite večjo številko.

Velikosti:

  • S  = obseg od 28cm do 35,5cm
  • M = obseg od 35,5cm do 43cm
  • L = obseg od 43cm do 53cm

Barva: Srebrno - bronasta

Popolnoma higieničen

Izdelano v ZDA


Poglejte tudi

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!