Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

ACTIVE650 CELO KOLENO

Cena: 39,90 € 39.90 €

Šifra izdelka: FKN-3T

ACTIVE650 CELO KOLENO je idealna izbira, ko potrebujete kompresijo in stabilizacijo celotnega kolena. Odlična je pri vseh  aktivnostih, od hoje do intenzivnejšega teka. 

Ta vrhunski izdelek je odličen pri zvinih in poškodbah, prav tako pa za medialno in lateralno stabilizacijo.

Z ACTIVE650 opornico boste dosegli udobje tudi pri manjših poškodbah meniskusa, »ohlapnem« kolenu in poškodbah pogačice. Če ste imeli operacijo kolena, artroskopski poseg boste z ACTIVE650 kompresijsko opornico celovito podprli poškodovano tkivo.

ACTIVE650 je pomagal tudi mnogim, ki trpijo za artritisom. Sicer pa se kompresijske opornice ACTIVE650 CELO KOLENO najbolj poslužujejo igralci ragbija, odbojkarji, košarkarji, rokometaši, tenisači, nogometaši, kolesarji, tekači in mnogi drugi.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi ACTIVE650 opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elastičnostjo (v primerjavi s 50% klasičnega neoprena) se ACTIVE650 popolnoma prilagaja vašim gibom. Zaprto-celična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Z nošenjem ACTIVE650 kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi ACTIVE650 izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je opornica zagotovo premajhna – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

ACTIVE650 opornico odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi ACTIVE650 izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite obseg kolena (preko sredine pogačice). Ne merite stegna! Noga naj bo iztegnjena (glejte sliko). Če so vaše mere na mejni vrednosti, izberite večjo številko.

Velikosti:

  • S  = obseg 30 cm in manj
  • M = obseg od 30 cm do 40 cm
  • L = obseg od 40 cm do 50 cm
  • XL = obseg od 50 cm do 60 cm

Barva: Črna ali srebrna (izberete v spustnem meniju)

Popolnoma higieničen

Izdelano v ZDA

Podobno iz kategorije

Vaš partner za fizioterapijo, šport in igro

Osvežena ponudba!

Osvežili smo ponudbo v naši trgovini!